De zes leukste playlists voor tijdens het wandelen

Luister jij tijdens je wandeling ook graag naar muziek. Ik ook! Heerlijk om de perfecte afspeellijst aan te hebben tijdens je wandeling, waardoor je nog harder gaat lopen. Waar luister jij naar? Ik geef je graag mijn favoriete playlists voor tijdens het wandelen:

 1. Wandelen op de beat
  Als graag snel wilt wandelen met leuke, populaire muziek op dan kun je kiezen uit veel verschillende afspeellijsten op Spotify. Ga voor een lekkere powerwalk met de afspeellijst “Powerwalk” of “Walking Music 2022”. Wat is jouw favoriete uptempo afspeellijst?
 2. Wandelmeditatie
  Heb je liever wat rustigere muziek als je aan het wandelen bent? Je hebt ook verschillende meditatiemuziek die je kunt luisteren tijdens een wandeling. En nee je valt hier niet door in slaap, maar het kan rustgevend werken na een hele drukke dag op werk. Wandelen is een prima activiteit om in een meditatieve mindset te raken. “Mindful Walking & Running”, “Guided walking meditation” en “Walking Meditation” zijn drie voorbeelden van goede afspeellijsten die je kunt gebruiken tijdens een wandelmeditatie.
 1. Vakantie feeling
  Ga je voor een heerlijke wandeling over het strand en kan je wel zomerliedjes gebruiken? Ik houd er heel erg van om vakantiemuziek aan te hebben als ik ga wandelen over het strand met een mooie zonsondergang. Kies bijvoorbeeld voor:
  - Nikkie Beach
  - Route du Soleil
  - De wegdroom lijst
  - Hiking Songs of The Great Outdoors
  - Chillin’ on a dirt road

 2. Inspirational Walk
  Kom je net terug van werk en kom je maar niet op het juiste idee voor een nieuwe campagne? Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Luister dan inspirerende muziek van de afspeellijst “Inspirational Walk”. Wedden dat je binnen no-time genoeg inspiratie hebt voor nog 100 andere campagnes of andere projecten op werk.
 3. Stappendoel afspeellijst

Heb je echt die motivatie nodig om nog een aantal stappen te zetten? Of je nu een korte wandeling van 15 minuten maakt of een lange wandeling, zet lekker je koptelefoon op of doe je oortjes in en ga ervoor! Ga voor “Myprotein Walking” voor verschillende klassiekers uit de jaren ’90, ultieme feel good songs en moderne hits. Met deze afspeellijst loop je meer stappen dan je stappendoel voor vandaag.

 1. Muziek voor onderweg
  Een heerlijke playlist voor onderweg. Je vergeet zo de tijd, de mensen om je heen en alle gedachtes die je even los moest laten vandaag. Een goede afspeellijst zorgt voor een wandeling zonder zorgen. Deze afspeellijst is heel divers en voor ieder wat wils. Kies voor de volgende afspeellijst en laat je mening achter in een opmerking hieronder: “Muziek voor onderweg”.

You don`t have permission to comment here!

Meld je aan voor
onze nieuwsbrief

Je hebt geen voornaam ingevuld
Je hebt geen achternaam ingevuld
Ongeldige invoer
Je hebt geen (geldig) e-mailadres ingevuld.

Design Escapes

Groenoord 428
2401 AP Alphen aan den Rijn

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.