Skip to main content

bluezone Start

"Niets werkt demotiverender dan elke dag minimaal 10.000 stappen van jezelf verlangen. Als eerste gooien we die gedachte overboord!"

Met bluezone Start nemen we een maand de tijd om jou te lanceren naar een nieuwe gewoonte. In je eigen omgeving en op je eigen tempo maak je een rustige start door gewoon dagelijks even naar buiten te gaan. Ondertussen krijg je een idee waarom ik ‘navigeren op stappen’ tijdens deze maand zo belangrijk vind. 

Hoe ziet bluezone Start eruit?

Nadat jij je hebt aangemeld, vul je het intakeformulier in. Hierin geef je aan of je met mij een contactmomentje wilt hebben tijdens een 1-op-1 wandeling, een belletje, of per WhatsApp. Naar aanleiding van dit contact, maak ik een uniek stappentarget voor je. Dat target is een gemiddelde en spreid je uit over de week; plan dus gerust een LAZY day in, want de boog kan niet elke dag gespannen staan.

Het dagelijks delen van je stappen is één van de speerpunten van mijn programma. Vanaf het moment van aanmelden kan je gelijk beginnen met invoeren van je dagelijkse stappen. De vele deelnemers die jou voorgingen, vertelden mij vaak achteraf dat het delen van stappen cruciaal was voor het behalen van hun doelen. Een aardige stok achter de deur, dus… 

Meer dan de helft van de leden neemt deel aan de bluezone Walks die ik gedurende de week geef. En een groot deel doet dat dus niet. Er is geen goed of fout! Jij kan tijdens jouw maand als bluezone Starter drie keer gratis meelopen met zo'n groepswandeling. De bluezone Walks zijn een mooie aanvulling op de basis. Het is bovendien een extra stok achter de deur, en een leuke manier om andere bluezone Walkers te ontmoeten!

bluezone start

€8,00

  • check mark groen Lid van de wandelcommunity
  • check mark groen Vrije deelname aan drie bluezone walks (t.w.v. € 12,- per walk)
  • check mark groen  30 minuten intake met Wen (wandeling, telefonisch of via whatsapp)
  • check mark groen Dagelijks stappen delen
  • check mark groen Persoonlijke analyse door coach
  • check mark groen Op maat stappentarget