Skip to main content

Wandelcommunity

In Alphen aan den Rijn ligt de bakermat van de leukste wandelcommunity van Nederland! Hier delen we tips & tricks, de leukste wandelroutes en maken we leuke wandelingen; alleen, met elkaar of met mij!

Want de community heeft voor iedereen wat te bieden. Binnen het forum worden tip en tricks uitgewisseld. Met bluezone Stap-in zet je een wandeling in de agenda waar gelijkgestemden op aan kunnen sluiten. En in een Facebook achtige omgeving deel jij je ervaringen tijdens je wandelingen; met of zonder foto!

De routes plaats ik zelf, en daarvoor krijg ik regelmatig tips van leden. Soms word ik nog verrast door een wandelpad in onze regio dat ik nog niet kende. Heb jij een mooie wandeling in Alphen aan den Rijn ontdekt? Laat het me weten, dan zien we hem binnenkort misschien bij de bluezone Routes terug!

Vanaf het moment dat je je aanmeld voor bluezone Start, kan je in jouw bluezone omgeving inloggen, en heb je toegang tot al het bovenstaande. Je bent onderdeel van de community. Welkom bij de club!