Skip to main content

Hi, ik ben Wen!

Het gezicht van bluezone walking. Wandelcoach. En misschien wel jouw stok achter de deur?

Wandelen is me-time
Het wandelen begon voor mij als een persoonlijk ontspanningsmoment. Een rustpuntje in een druk leven als sales manager en moeder. Nog niet wetende dat ik zes jaar later mijn eerste wandelschoenen zou aanschaffen, en nog eens drie jaar later de carrière switch naar wandelcoach zou maken.

Dit gun ik iedereen
Inmiddels kan ik me geen leven zonder wandelschoenen meer voorstellen! Mijn dagelijkse wandeling laat mij me uiteraard fysiek fitter voelen, maar mijn persoonlijke drijfveer is de mentale boost die het mij geeft. Ik zit lekkerder in mijn vel. En dat gun ik jou ook!

Alphen kleurt blauw
En zo ontstond in 2022 bluezone walking. Ik geloof in de kracht en de magie van het wandelen. Het gaat samen met een gezondere leefstijl. Alphen kleurt na Okinawa, Sardinië, Nicoya, Ikaria en Loma Linda blauw. Het enthousiasme vanuit de bluezone community werkt aanstekelijk!

Ik help je graag op weg
Sluit jij je ook aan? Het lijkt me leuk om binnenkort een keertje kennis te maken tijdens een wandeling op één van de blauw gemarkeerde wandelroutes in Alphen aan den Rijn. Tijdens bluezone Start maak jij twee weken kennis met mijn persoonlijke aanpak. Hierna kies jij het abonnement dat bij jou past, en maak je onderdeel uit van de bluezone community. Leuk je te ontmoeten!