Skip to main content

Bluezone Walks

Alleen, met elkaar of met mij...

Binnen de wandelcommunity wandel je lekker alleen, met elkaar of met mij… Met de bluezone Walks stimuleer ik om met elkaar te lopen. Daarbij dragen de bluezone Walks bij aan het zorgvuldig inslijten van sportief wandelen als jouw hobby voor het leven. Maar eerst… 

“Als niet lid een keer meelopen, kan dat?”
Ja natuurlijk, welkom! Elke laatste zondag van de maand is er een community walk; sluit gratis aan! En elke dinsdagavond is er om 19:30 uur een bluezone Walk die ook openstaat voor niet-leden. Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief, en vink aan dat je graag een kortingscode ontvangt. Dan houd je de deelnamekosten in je zak, die je vervolgens kan besteden aan bluezone Start. 😉

“Techniek, walk&talk en interval; kan ik mij gewoon overal voor inschrijven?”
Er zijn drie categorieën bluezone Walks: techniek, walk&talk en interval. Ik adviseer nieuwe leden in het begin aan te sluiten bij één of twee techniekwandelingen met mij. Als je (hierna) gewoon gezellig in een groep onder mijn begeleiding stappen wilt zetten, is de walk&talk perfect. In een later stadium kunnen ook de intervaltrainingen aantrekkelijk zijn, om je uithoudingsvermogen te vergroten.

Het antwoord op je vraag: ja! Jij kent jezelf het beste. Wil je even overleggen? Leg dan even contact met mij!

“Hoe meld ik mij aan voor zo’n wandeling met Wen?”
Als lid van de community kan je in Mijn bluezone in het menu kiezen voor AGENDA. Daar staan alle bluezone Walks. Ben je nog geen lid? Kijk dan eens rechtsboven deze pagina; daar staat een button AGENDA. Daar zie je die paar wandelingen waar jij je bij aan kan sluiten. Denk je aan de kortingscode via de nieuwsbrief?

Dit vond ik voorlopig het leukste om te vertellen. Andere veel gestelde vragen heb ik hieronder in elkaar geklapt. Pik je favoriet er maar uit.

Sluit je komende week een keer aan?

Waar starten de bluezone walks?

Ik gebruik voor de bluezone walks circa vier vaste vertrekplaatsen. Die staan bij de wandeling vermeld. En daarbij kan je op het Google Maps kaartje klikken en de exacte locatie bekijken.

Hoeveel deelnemers kunnen zich aanmelden?

Gemiddeld lopen er 3 à 4 deelnemers mee; er is een maximum van 6. Ik vind het belangrijk om iedereen mijn aandacht te geven.  

Hoe lang duurt een wandeling?

Een wandeling duurt 55 minuten. Die vijf minuten is mijn speling tot een eventueel opvolgende wandeling.

Help, de brug staat open!
Ik heb een hekel aan te laat komen. Grote kans dat jij het ook niet leuk vindt om andere op jou te laten wachten. En toch kan er iets gebeuren waardoor je de aanvangstijd mist. In mijn welkomstmail heb ik onder mijn naam eenmalig mijn 06 nummer gedeeld. Zet ’m in je adresboek voor dit soort momenten.
Gaat een bluezone walk altijd door?

Ja, mits er 24 uur van te voren minimaal twee deelnemers zijn. In geval van annulering om deze reden ontvangen jij en ik een automatisch bericht. En uiteraard volg ik de adviezen van het KNMI als er een code-geel of erger aangekondigd is.

Kan ik mijn inschrijving kosteloos annuleren?
Ja, dat kan tot 24 uur van te voren. Is er door onmacht iets tussengekomen? Dan kan ik een enkele keer wel coulance toepassen, hoor! We gaan niet moeilijk doen; ik vind het vooral leuk en belangrijk dat je aansluit.
Wanneer zijn de wandelingen?

Ik probeer in een vast weekpatroon zo’n twaalf tot zestien bluezone walks aan te bieden. Is er op een bepaald dagdeel meer of juist minder vraag, dan pas ik dat tussentijds aan. Kijk vooral regelmatig in de agenda!

Wat kost deelname aan de bluezone walks?

Bluezone Walkers ontvangen automatisch korting op alle walks; Essentials betalen €8, en Premiums betalen €4 per deelname.

Kan ik als niet-lid deelnemen aan bluezone walks?

Als niet-lid kan je een keertje meewandelen op een dinsdagavond (19:30); deze open bluezone Walk is voor iedereen te vinden in de agenda. Meld je eerst aan voor de nieuwsbrief en vink "ik wil graag een kortingscode ontvangen" aan, om gratis aan deze Walk (anders €12) mee te kunnen doen!