Skip to main content

De beste wandelschoenen voor vrouwen

Je gaat beginnen met wandelen en je bent op zoek naar de beste wandelschoenen. Je ziet door de bomen het bos niet meer en je hebt geen idee waar je moet beginnen. Ik stond ook een tijd geleden zo in de winkel, omdat ik niet wist welke schoenen in moest aanschaffen. Gelukkig heb ik nu door mijn ervaring en kennis genoeg informatie over waar ik op moet letten bij het kopen van nieuwe wandelschoenen. Ik help je graag met jouw zoektocht naar de beste wandelschoenen. Bekijk hieronder mijn top 7 wandelschoenen. Het ligt natuurlijk aan je eisen en waar je gaat wandelen dus ga altijd voor advies nog even langs een specialist.  

 1. Lowa Renegade GTX Lo
  Deze lage wandelschoenen zijn perfect voor lange wandelingen waar je goede grip voor nodig hebt. Ze zijn wat lager dan andere wandelschoenen, waardoor je enkel niet schuurt langs ze de schoenen. Het geef minder steun, maar meer ruimte en flexibiliteit.

 2. Travelin Aarhus
  Deze bruine vrouwelijke wandelschoen is stylish en allround voor verschillende weersomstandigheden. Door de hoogte van deze schoen blijven je voeten waar je ze wilt hebben. Ze bieden veel stevigheid en comfort. Ideaal voor lange wandelingen in de winter en zomer.

 3. Meindl Elba
  De Meindl Elba zijn perfecte wandelschoenen voor vrouwen. Deze schoenen hebben een goede pasvorm die zich om elke voet vormt. Deze hiking schoen ventileren heel goed door de suède en mesh aan de bovenkant van de schoen. Door de leren voering zijn ze heel comfortabel voor langere wandelingen, maar ze zijn helaas niet waterdicht.

 4. Grisport Torino Low
  De Grisport Torino Low bieden veel stevigheid en support aan je voeten. Een goede stevige wandelschoen voor beginners of ervaren wandelaars. Deze schoenen zijn niet perfect voor wandelingen in de bergen, maar prima voor een lange wandeling door een stad of park.

 5. Adidas Terrex AX3 Mid
  De Adidas Terrex AX3 Mid is een perfecte wandelschoen voor wandelingen in de bergen. Deze waterdichte schoen geeft je veel ondersteuning die je nodig hebt voor de pittige hikes of wandelingen. Het materiaal is waterdicht, maar wel ademend, waardoor het perfect is voor droog en nat weer. De schoenen zijn wel laag en relatief zwaar in vergelijking met andere wandelschoenen.

 6. Quechua MH100
  Wil je graag een goede, stevige wandelschoen voor een lage prijs? Begin dan met de Quechua MH100. Dit zijn lichtgewicht, waterdichte wandelschoenen voor de beginnende wandelaar/hiker. Heerlijk comfortabel, maar gebruik ze niet te intensief. Als je van plan bent om veel vaker te gaan hiken of langere wandelingen te gaan maken dan raad ik je aan om voor een van de eerste 5 wandelschoenen te gaan.

  Lees ook mijn blog over wat de beste wandelschoenen zijn voor mannen.

You don`t have permission to comment here!